події

Перший в Україні інноваційний навчальний курс "Вуглецево-нейтральні гео-технології"

11/2024

ГО "Геотермал Україна"  спільно з естонською консалтинговою компанією SHOGenergy анонсують про старт першого в Україні інноваційного навчального курсу "Вуглецево-нейтральнігео-технології".

Курс організовано науково-дослідною та консалтингово-освітньою компанією SHOGenergy, яка базується в Талліннському Технічному Університеті (Департамент Геології) та об’єднує передових міжнародних експертів з питань СCUS (уловлювання, транспортування, використання та геологічного зберігання CO2), геотермальноїенергії, водню, розробки концепцій синергії та дорожніх карт декарбонізації для організацій.

Курс призначений для представників нафтогазового сектору та іншої промисловості, вищих навчальних закладів, міністерств, громадських, галузевих та урядових організації.

Тривалість курсів: 5 днів (30 академічних годин)

Формат: онлайн

Дата: листопад 2024 (деталі згодом)

Лекторами є фахівці з технологій уловлювання, використання та зберігання CO2 з досвідом міжнародних проектів у цій галузі (CCUS) понад 17 років, дослідники Талліннського Технічного Університету – проф. Алла Шогенова та др.Казбулат Шогенов.

Запрошуємо бажаючих приєднатись до навчальної програми та отримати експертні знання від провідних фахівців, які поділяться найновішими досягненнями в області геоенергетики,світовою практикою, а також ознайомлять із економічними та законодавчими аспектами в даному напрямі.

За деталями звертайсьна електронну адресу info@geothermalukraine.org та info@shogenergy.eu